workshops en cursussen

Privé workshops

Je guts laten glijden door het verse linoleum of een houtplaat, kleuren mengen en de rollers laten rollen, ik word er altijd blij van. Heb jij dat nu ook? Of zou je dat ook wel eens willen ervaren? Daarvoor heb ik 2 privé workshops ontwikkeld.

1. WORKSHOP, BASIS LINOLEUMSNEDE OF HOUTSNEDE

In 1 middag leer je de basis van de linoleumsnede, hoe je een ontwerp maakt, welke gutsen je kunt gebruiken, hoe je gutst, met welke inkten je kunt werken en tenslotte drukken we de linoleumsnede die je gemaakt hebt af op mijn pers. We werken aan de hand van voorbeeld ontwerpen of een eigen geprinte afbeelding.

2. WORKSHOP OF CURSUS OP MAAT

Altijd al een workshop of cursus linoleumsnede of houtsnede willen volgen, maar er nooit aan toe gekomen? Of heb je al wat ervaring en zou je graag een stapje verder willen gaan? Neem vrijblijvend contact op en ik stel samen met jou aan de hand van je vraag een workshop of cursus samen.

In verband met de huidige omstandigheden zijn al mijn workshops en cursussen op dit moment privé cursussen. Hierdoor is er voldoende ruimte en kun je veilig werken.

Praktisch

Wanneer? op vrijdagmiddag of in overleg.

Hoe laat? Van 13.30 tot ± 17.00 uur

Wat kost het? € 95,00 per middag incl. BTW  en koffie/thee, exclusief materiaalkosten

Bijzonderheden: De workshops zijn alleen voor volwassen en voor maximaal 1 persoon.

Meer informatie of aanmelden voor een workshop kan door even een mailtje te sturen.

inkt op de glasplaat

workshop linoleumsnede
Zinkwit Zwolle

Naast privé workshops in mijn eigen atelier verzorg ik ook cursussen en workshops bij Zinkwit in Zwolle.

Workshop Kerstkaarten maken in 1 dag

LINOLEUMSNEDE KERSTKAART – Altijd al een keer je eigen kerstkaart willen drukken? En wil je een keer met linoleum werken? In deze workshop van één dag kan dat! We maken een ontwerp in 1 kleur voor de kaart, dit ontwerp guts je uit het linoleum en deze gaan we vervolgens drukken op de kaarten. Zo heb je aan het einde van de workshop een serie van 10 kaarten, ruim op tijd om te versturen voor de kerstdagen of als nieuwjaars groet. Schaf een tube inkt aan en je kunt thuis verder drukken. Neem voor de workshop je eigen lunch mee.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van elk creatief niveau
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Datum: zaterdag 18 november 2023
Tijd: 10:00-16:00 uur
Docent: Claudia
Kosten: €127,-

aanmelden kan via de site van Zinkwit

gutsen

© Fuse en Cleur. All rights reserved.